Nieuwe leerlingen

Voor alle kinderen die tussen 1 oktober 2023 en 1 oktober 2024 vier jaar worden komt er een belangrijk moment aan, want hij/zij mag dan naar de basisschool.

De basisscholen in onze gemeente zijn er erg bij gebaat als zij tijdig weten welke kinderen in de loop van het schooljaar gaan instromen. Hun personeelsomvang voor het komend jaar hangt hier onder andere van af. Daarom verzoeken de basisscholen en de gemeente Nederweert u vriendelijk uw kind (geboren tussen 1 oktober 2019 en 1 oktober 2020) vóór 1 april 2023 aan te melden bij de school van uw keuze.

De Nederweerter basisscholen organiseren allemaal "School in bedrijf" en/ of een open dag. Voor basisschool de Tweesprong is dit op woensdag 8 maart 2023. Bent (of kent) u een nieuwe ouder en wilt u graag een kijkje nemen op de Tweesprong dan bent u van harte welkom tussen 9.00 en 12.00 uur. Omdat we het bezoek graag wat spreiden vragen we u om een afspraak te maken voor dit bezoek. Dit kan door een mail te sturen naar directeur Inoka Schroeten op het e-mailadres i.schroeten@meerderweert.nl of te bellen naar 0495-632712. U kunt een voorkeurstijdstip aangeven tussen 9.00 en 12.00 uur. We zullen proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. ​​​​​​

Inschrijven

Inschrijven kan middels ons inschrijfformulier. Dit formulier mag u op papier (geprint) invullen. Voor een snelle verwerking van in inschrijfformulier willen wij u vragen dit formulier digitaal in te scannen en te mailen naar Karin van de Schoor (Intern begeleider) op het e-mailadres k.schoor@meerderweert.nl.
Indien inscannen niet mogelijk is mag het inschrijfformulier ondertekend in de brievenbus van school worden gedaan. Daarbij wel het verzoek om Karin van de Schoor per e-mail op de hoogte te brengen van de nieuwe inschrijving.