Algemene informatie

Schoolgebouw

De school is gelegen in de kern van Nederweert Eind. De school heeft 5 leslokalen, 1 speellokaal, diverse open werkplekken en enkele dienstruimten. De uitstraling is open en fris. Een school waar iedereen zich welkom zal voelen. Bij de ver-/nieuwbouw in 2014 is de school uitgebreid met peuterspeelzaal Okido.
 De speelplaats is modern ingericht en voorzien van spelmateriaal voor alle kinderen. Voor zowel de kleintjes als voor de oudsten is er genoeg te beleven. Een zandbak, diverse klimtoestellen, de supernova, een ballenvanger en goaltjes zijn onderdeel van onze speelplaats. Daarnaast is er gezorgd voor wat zitplaatsen.
 
De gymlessen worden gegeven in zaal Reigershorst. Groep 1/2 gymt in het speellokaal op school.

Schoolgrootte

De school wordt bezocht door ongeveer 108 leerlingen. Natuurlijk varieert dat jaarlijks. Momenteel zijn er werkzaam: ongeveer 8 leerkrachten, een onderwijsassistent, een Interne begeleider en de directie.

We werken meestal in alle groepen met combinatiegroepen, verdeeld over 5 lokalen. Tevens wordt de centrale hal gebruikt om kinderen te laten werken. De groepsgrootte proberen we steeds zo verantwoord mogelijk te houden.